Mette Markert helt privat.

Familie

Jeg bor i Århus midtby med min mand Morten og vores datter, Dana. Hjemmet rummer også de to forhenværende internatskatte, Magne og Brage. De er naturligvis flyttet ind via mit tidligere arbejde som dyrlæge for Dansk Dyreværn Århus.

Historie fortælling

Min kreative sjæl får udløb i skønlitterære tekster, hvoraf et par eksempler kan findes her. Gennem de sidste par år har jeg deltaget i en skrivegruppe, hvor vi ca. en gang om måneden mødes og giver konstruktiv kritik af hinandens tekster – det kan varmt anbefales som en god måde både at udvikle sine skriftlige evner, lære at give og modtage kritik og have en deadline, der skal overholdes!

At rejse er at leve

Jeg elsker at rejse og har efterhånden slæbt min datter med på flere flyveture i hendes første 2 leveår, end jeg selv havde oplevet, da jeg blev 20. Især Storbritannien og Nordamerika står højt på listen over rejsemål, jeg ikke bliver træt af lige foreløbig. Ulempen ved at rejse er selvfølgelig, at Ree Park virker en anelse tamt, når man har været med til at darte elefanter i Krüger National Park i Sydafrika. Jeg har på egen krop oplevet, hvor meget mødet med fremmede kulturer påvirker og former ens selvforståelse og får hele ens egen kulturelle opdragelse sat i perspektiv.

Motion

I min fritid forsøger jeg at holde mig i form ved at løbe, cykle (både transport og mountainbike) og spille badminton på absolut motionsniveau (regelkendskab ikke nødvendigt).