Jobønsker

Find dit drømmejob, og du behøver aldrig gå på arbejde mere

Mindre kan naturligvis gøre det, men selvfølgelig har jeg gjort mig nogle tanker om, hvad jeg gerne vil bruge mit arbejdsliv på fremover: Formidling, projektarbejde og administration.

Formidling: Jeg elsker at sætte mig ind i kompliceret stof (det være sig medicinske problemstillinger, lovtekst eller teknik) og gøre det lettere tilgængeligt for andre. Mine evner og erfaring er primært med den skriftlige formidling, men jeg har erfaring med foredrag, kursusoplæg og formidling i mindre grupper.

Projektarbejde: At fange bolde i luften, sætte orden i kaos og finde alternative løsninger, når der opstår problemer, er sjovt, udfordrende og motiverende. Hvis jeg samtidig kan gøre det i godt selskab og med et tydeligt mål, er det helt ideelt.

Administration: Er jo i mange sammenhænge også at holde orden i systemerne. Jeg finder roen i rutineopgaverne, men stiller også spørgsmål til arbejdsgange, der kunne optimeres. Papirarbejde for bureaukratiets skyld er jo ikke meningen med administration. Jeg har erfaring med formidling af lovtekst, også indenfor politisk følsomme emner som dyrevelfærd.